Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται το προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου αυτόχειρα, που έπεσε θύμα μπούλινγκ από τους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τις Αρχές που εξέτασαν τις σημειώσεις του αγοριού, είχε ξεκινήσει να γράφει τις σκέψεις αλλά και όλα τα άσχημα περιστατικά από τον Ιούνιο μέχρι και την ημέρα που τον βρήκαν οι γονείς του απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού τους μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Μέσα στις σελίδες του ημερολογίου δεν ανέφερε ονομαστικά με ποιος του ασκούσε ψυχική βία, όμως ανέλυε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωνε. Βέβαια στο σημείωμα που αφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του κατονόμασε τους συμμαθητές που τον ώθησαν στην αυτοκτονία ζητώντας από τους γονείς του να τιμωρηθούν.

Πέρα από την τιμωρία τους όμως ο 15χρονος ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του τονίζοντας το πόσο τους αγαπά…»δεν αξίζει να ζω μόνο για εσάς» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Τελευταίο φραστικό επεισόδιο όπως αναφέρει στο ημερολόγιο του σημειώθηκε στις 6 Ιουλίου, όπου είχε έντονο καβγά με φίλη του αλλά και φίλους του που ήταν στην ίδια παρέα. Η διενέργεια της έρευνας πραγματοποιείται από την Εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοχειρία το 15χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here