Απήγαγαν 21χρονο στην Αχαΐα, αλλά όταν πήραν τα λύτρα τον δολοφόνησαν. Η σορός του βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο. Ανακρίνονται τρεις ύποπτοι

Τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την άγρια δολοφονία 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης νεκρός δίπλα από αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Λακκόπετρα Αχαΐας.

Για τον 21χρονο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις αρχές Ιουλίου και έκτοτε αγνοούνταν. Όπως διαπιστώνεται από την έρευνα, το θύμα απήχθη από ομοεθνείς του, οι οποίοι στη συνέχεια ζήτησαν λύτρα από την οικογένειά του στο Πακιστάν για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες πήραν τελικά 5.000 ευρώ λύτρα και στη συνέχεια –για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες- αντί για να απελευθερώσουν τον 21χρονο τον δολοφόνησαν. Ενδεχομένως να έπραξαν με αυτό τον τρόπο διότι δεν ικανοποιήθηκαν από τα χρήματα που πήραν από την οικογένεια, που δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει περισσότερα.

Η σορός του νεαρού βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο που ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν την Τετάρτη στη προσαγωγή τριών Πακιστανών που ανακρίνονται για τη δολοφονία. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για τα άτομα που απήγαγαν και σκότωσαν τον 21χρονο ή όχι. Οι ύποπτοι γνώριζαν προσωπικά το θύμα, καθώς ανήκαν στο φιλικό του περιβάλλον.

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια