Δικογραφία κατά του νεκρού ομογενή, Κωνσταντίνου Κατσίφα, σχηματίζει η Εισαγγελία Τιράνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Η σορός του  παραμένει άταφη για έκτη μέρα, ενώ ο πατέρας του μεταβαίνει αυτή την ώρα στα Τίρανα όχι για να παραλάβει τη σορό, αλλά για να καταθέσει. Η κατάθεση αυτή πρόκειται να δώσει το πράσινο φως για την μεταφορά και την ταφή του Κατσίφα από την οικογένεια του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε για πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά. Η αλβανική Δικαιοσύνη έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. γιατί είναι απίστευτο βρε φίλε, έβγαλε όπλο μέσα στη χώρα τους και πυροβολούσε, εδώ κλείνουν μέσα τους Ρουβίκωνες γιατί πετούν άοπλοι μπογιές, περνούν πάνω από τα σώματα ανθρώπων άοπλων που κατεβαίνουν σε πορείες με τις μηχανές τους οι αηδίες και δεν κουνιέται φύλλο, κουφαίνουν δημοσιογράφους σαν του λόγου σου με τις βόμβες τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Γιατί βαλθήκατε όλοι σας να ζωγραφίσετε ήρωα έναν αυτόχειρα φασίστα; γιατί περί τέτοιου πρόκειται, πήγε ή δεν πήγε να δημιουργήσει επεισόδιο σε ξένη χώρα; πήγαινε καμιά φορά στα χωριά της μειονότητας πάνω από την Ξάνθη κι έτσι και δεις ξένη σημαία πουθενά να μου τρυπήσεις την μύτη. Όχι οπλισμένους προβοκάτορες με καλάσνικοφ! Άσχημο πράγμα όταν κάποιος πεθαίνει, ο συγκεκριμένος πήγαινε γυρεύοντας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here