Αστυνομικοί του FBI ανέκριναν την Τζολί με σκοπό να διελευκάνουν εάν ο γιος του ζευγαριού, Μάντοξ όντως κακοποιήθηκε από τον Μπραντ Πιτ. Αρνητικό το πρώτο τοξικολογικό τεστ του πρωταγωνιστή

news247:

Δύο πράκτορες του FBI επισκέφθηκαν την Angelina Jolie στο Μαλιμπού και προέβησαν σε ανακρίσεις προκειμένου να εξακριβώσουν που ακριβώς συνέβη ο περίφημος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Brad Pitt και τον 15χρονο γιο του Maddox και που οδήγησε στο πολύκροτο διαζύγιο. Πληροφορίες του δικτύου TMZ αναφέρουν πως οι δύο πράκτορες πέρασαν περισσότερες από τρεις ώρες ανακρίνοντας την Angelina Jolie και τα παιδιά.

Ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε ένα από τα έξι παιδιά τους και πιο συγκεκριμένα τον Maddox, μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την Τζολί να ζητήσει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια κοινού βίου. Ο πρωταγωνιστής υπεβλήθη ήδη σε ένα τοξικολογικό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ δεν αρνείται να επαναλάβει την εξέταση.

Ο 52χρονος Πιτ ήδη βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα και εξετάζεται το γεγονός αν ήταν βίαιος απέναντι στον Μάντοξ και αν εκείνη την ημέρα στο αεροσκάφος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο Πιτ αρνείται τις «κατηγορίες» και ζητάει να έχει κοινή επιμέλεια των έξι τους παιδιών.

Ο 52χρονος Πιτ ήδη βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα και εξετάζεται το γεγονός αν ήταν βίαιος απέναντι στον Μάντοξ και αν εκείνη την ημέρα στο αεροσκάφος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο Πιτ αρνείται τις «κατηγορίες» και ζητάει να έχει κοινή επιμέλεια των έξι τους παιδιών.

Το στίγμα του αεροσκάφους την ώρα του καυγά

Αν και ακούγεται πρωτάκουστο, οι αρχές αναφέρουν πως δεν πρόκειται για επίσημη έρευνα. Το FBI θέλει απλά να διαπιστώσει αν υπάρχουν στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα για περεταίρω διερεύνηση. Οι πράκτορες που ανέλαβαν την υπόθεση, ζήτησαν από την ηθοποιό και τα παιδιά να τους δώσουν στοιχεία βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν το σημείο και την ώρα που προέκυψε το συμβάν εντός του αερπλάνου.

Για το FBI είναι πολύ σημαντικό να διευκρινιστεί αν το αεροσκάφος βρισκόταν ή όχι κατά τη διάρκεια των γεγονότων εντός του αεμρικανικού εναέριου χώρου. Επιπλέον, η υπηρεσία έθεσε μια σειρά από ερωτήσεις για όσα συνέβησαν όταν το αεροπλάνο της οικογενείας προσγειώθηκε στη Μινεσότα για ανεφοδιασμό. Το τελευταίο, φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει αν η υπόθεση θα πρέπει να επιλυθεί δικαστικά από τις αρχές της εν λόγω Πολιτείας.

Η Angelina Jolie φαίνεται πως υπήρξε ιδιαίτερα συνεργάσιμη, όμως εκείνο που επιζητά είναι να αφήσει όλο αυτό το περιστατικό πίσω της. Πάντως, το TMZ τονίζει πως είναι εξαιρετικά απίθανο να συνταχθεί αναφορά του FBI για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης στο news247: Άντε γ##σου’. Ποιος το είπε και γιατί στην Angelina Jolie;

 

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια