Δικάζονται οι ψαράδες που κακοποίησαν μέχρι θανάτου καρχαρία, βάζοντάς τον να κάνει «σκι» (βίντεο)

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στους τρεις ψαράδες που κακοποίησαν καρχαρία μέχρι θανάτου, βάζοντας το να κάνει «σκι»,  στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Πρόκειται για τον 28χρονο Ρόμπερτ Λη Μπέναντς, τον 23χρονο Σπένσερ Χάιντς και τον 21χρονο Μάικλ Βέντσελ.

Σύμφωνα με όσα δείχνει το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Ιούλιο, οι νεαροί ψαράδες, αφού έδεσαν έναν καρχαρία από την ουρά, τον σέρνουν με ταχύπλοο σκάφος.
Μάλιστα, περηφανεύονται με το «κατόρθωμα» τους και συζητούν για τον θάνατο του καρχαρία, ο οποίος σέρνεται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπιέται στην επιφάνεια του νερού.
Στα 11 δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο, ένας από αυτούς ακούγεται να λέει «κοίτα είναι σχεδόν νεκρός».
Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η Εταιρεία Προστασίας Άγριων Ζώων της Φλόριντα που είχε ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των τριών νεαρών, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βάναυση μεταχείριση ζώου σε βαθμό κακουργήματος.

Το σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε για λογαριασμό του κυνηγού καρχαριών «Mark «The Shark» Quartiano» στη νότια Φλόριντα.
Μετά τη γνωστοποίηση της ενέργειας, ο κυβερνήτης της Φλόριντα δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Εξοργίστηκα με το αρρωστημένο βίντεο της τρομακτικής κακοποίησης του καρχαρία».

 

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια