Δημήτρης Κουφοντίνας: Μιάμιση ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού. Νωρίτερα, ο γιος του, Έκτορας, μοίρασε γλυκά στους δημοσιογράφους

news247

Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μιάμιση περίπου ώρα πριν τη λήξη της 48ωρης άδειας που του είχε χορηγηθεί. Τον Δημήτρη Κουφοντίνα συνόδευαν η σύζυγός του, Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του, Έκτορας.

Αρχικά απευθύνθηκε στο αρχειοφυλάκειο των ανδρικών φυλακών για τα διαδικαστικά και από εκεί εστάλη κατευθείαν στις γυναικείες φυλακές όπου και κρατείται. Δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον Δ.Κουφοντίνα τον ρώτησε: «Ραντεβού σε 60 ημέρες;» και ο τελευταίος απάντησε «ναι».

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές την Πέμπτη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, έφτασε στο σπίτι του, στον Βαρνάβα, όπου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα βρίσκονταν δημοσιογράφοι.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πριν ξεκινήσουν για τις φυλακές, ο Έκτορας Κουφοντίνας βγήκε από το σπίτι, πλησίασε τους δημοσιογράφους και χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο, τους έδωσε γλυκά. Είναι η πρώτη φορά, από το 2002, οπότε και παραδόθηκε στις Αρχές, που ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε άδεια από τις φυλακές.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε ενώπιον του συμβουλίου προκειμένου να ακουστεί για την 48ωρη άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τις προϋποθέσεις καλής χρήσης της άδειας, που είναι οι μόνες που ζητεί ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε: «Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ επίσης να επανασυστήσω στην μελισσουργική μονάδα που είχα».

Η στιγμή που ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξήλθε από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια