Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Κυριακή στο Άργος, με έναν 29χρονο να δολοφονεί εν ψυχρώ την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Ο 29χρονος δράστης, απόφοιτος Ιατρικής, πήγε από το προηγούμενο βράδυ στο διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν η μητριά και η ετεροθαλής αδελφή του. Λίγο πριν πέσουν όλοι για ύπνο, έπαιξε πιάνο στο σαλόνι του σπιτιού. Το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η μητριά του πήγε στην τουαλέτα, ο 29χρονος την κλείδωσε, άρπαξε την καραμπίνα, και πυροβόλησε εξ επαφής την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του. Η μητέρα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως, βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια. Ο δράστης την κλείδωσε έξω και πυρπόλησε το σπίτι.

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και οι αστυνομικές αρχές στο διαμέρισμα εντόπισαν την 11χρονη αιμόφυρτη. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.
Ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός στον τρίτο όροφο του κτιρίου,καθώς με το ίδιο όπλο είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 29χρονος δεν φέρεται να είχε διαγνωστεί με ψυχολογικά προβλήματα  ενώ μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την ειδικότητα του οφθαλμίατρου. Ο πατέρας του δράστη, μικροβιολόγος, είχε αποκτήσει την 11χρονη, από δεύτερο γάμο του με αναισθησιολόγο από το Άργος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε μεγαλώσει τον 29χρονο από την ηλικία των 8 ετών,  είχαν εξαιρετικές σχέσεις, χωρίς να είχε προκληθεί ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μεταξύ τους.

  Πληροφορίες από argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here