Ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Ο επιχειρηματίας ήταν έξι μήνες σε ομηρεία μετά την απαγωγή του

news247

Ελεύθερος ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κρησφύγετο των απαγωγέων του, σε μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στο 5 χλμ. της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Χανίων.

Η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε μισή ώρα μετά τις 7 το πρωί και μέχρι τις 8 είχαν προκύψει όλες οι συλλήψεις, συνεχίζεται, ενώ ήταν τόσο αιφνιδιαστική που οι δεσμώτες του στον χώρο που κρατείτο, κυριολεκτικά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.  Οι  αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια, εντοπίστηκε δεμένος και φοβερά αδυνατισμένος μετά από μισό χρόνο στα χέρια των απαγωγέων του και ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος παρόλα όσα πέρασε, σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια και σε παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις με αυτή που έγινε στο κρησφύγετο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή ακόμη 6 άτομα, φτάνοντας συνολικά τις 8 συλλήψεις. Η 8η σύλληψη είναι μία ανήλικη για την οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως ακόμα αν θα της αποδοθούν κατηγορίες.
Ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όμοια σε χρονική διάρκεια απαγωγή στην Ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί, όπως και η αστυνομική επιχείρηση που έγινε ήταν άκρως επαγγελματική και αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για τον αστραπιαίο τρόπο που έδρασε μην αφήνοντας περιθώρια, για ένοπλη αντιπαράθεση και συμπλοκή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η υπερβολική χρονική παράταση στο θρίλερ αυτό από τους ίδιους τους δράστες, που μόλις πριν μερικές ημέρες έδειξαν μία υποχώρηση στα χρήματα που απαιτούσαν, χωρίς και πάλι να μπορούν να καλυφθούν, στην ουσία λειτούργησε εναντίον τους αφού έδωσε τον χρόνο στις Αρχές να συλλέξουν πληροφορίες, να επεξεργαστούν στοιχεία και να φτάσουν στο κατώφλι τους.

 

Διαβάστε επίσης στο news247: Κως: Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου προμήθευε καφετέριες με ‘φρουτάκια’

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια