Σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη έξω από το κοινοβούλιο και ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο βήμα. Αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, πετώντας βόμβες μολότοφ και αντικείμενα. Το αποτέλεσμα ήταν το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη να τυλιχτεί στις φλόγες

Oρισμένοι διαδηλωτές είχαν φτάσει μέχρι τα σκαλιά του μνημείου, ενώ οι διμοιρίες βρίσκονταν πάνω από αυτό κοντά στο περιστύλιο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν έφοδο οι κουκουλοφόροι τόσο κοντά στο μνημείο και να ρίξουν βόμβες μολότοφ στις σκάλες του μνημείου και εναντίον των αστυνομικών.

Ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν παρατεταγμένες μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και επιχείρησαν να ανέβουν τα σκαλιά για να φτάσουν στο προαύλιο της Βουλής. Τα ΜΑΤ τους απώθησαν και τότε ξεκίνησε η βροχή των μολότοφ.

Ήδη από το κάλεσμα της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΛΑΕ κλπ, είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος πάνω από 3.500 άνθρωποι και περισσότεροι από 12.000 διαδηλωτές από το αντίστοιχο κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Αυτή την μεγαλειώδη διαδήλωση θέλησαν κάποιοι να αμαυρώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here