Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από την επίθεση ομάδας 25 αγνώστων στα γραφεία του Συνδέσμου της ΑΕΚ στα Σεπόλια, τα οποία ήταν κλειστά. Οι άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στην είσοδο, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ η Αστυνομία προχώρησε αργότερα σε 15 προσαγωγές.  
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Sepolia.net, περίπου 25 άτομα χωρίς κάποιο διακριτικό, πραγματοποίησαν επίθεση σε γειτονιά των Σεπολίων, με στόχο τα γραφεία Συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ, τα οποία βρήκαν κλειστά.
Οι επιδρομείς ήταν πεζοί, φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και ξύλα και μάλιστα έφεραν και πυροσβεστήρες. Στην επίθεσή τους προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορές στον Σύνδεσμο, έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή και έριξαν κάτω μερικές μοτοσυκλέτες.
Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, κυνήγησαν δύο άτομα τα οποία ήταν κοντά στον Σύνδεσμο, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε ελαφρά από ροπαλιά. Στην περιοχή έσπευσαν μετά από κάποια λεπτά αστυνομικοί και σύμφωνα με την ΕΡΤ έγιναν 15 προσαγωγές. Το γεγονός αυτό ήρθε σε συνέχεια άλλης παρόμοιας επίθεσης σε καφετέριες του Κολωνού το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.

 Οι φωτό είναι από το Sepolia.net.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here