ΝΕWS247:

Απροσδιόριστος ο αριθμός των νεκρών στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale των ΗΠΑ, έπειτα από πυροβολισμούς. Εκκενώνεται το αεροδρόμιο, υπό κράτηση ο δράστης

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε αεροδρόμιο της Φλόριντας στις ΗΠΑ. Το CNN αναφέρει τώρα πως αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους  στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale, χωρίς να προσδιορίζει ακριβώς τον αριθμό των νεκρών. Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης βρίσκεται στα χέρια των ανδρών της ασφάλειας, που τον χαρακτηρίζουν ως «μοναχικό καβαλάρη» που ενήργησε μόνος.

«Δεν έχουμε καμιά ένδειξη πως ο δράστης είχε κάποιο συνεργό. Βρίσκεται υπό κράτηση και ερευνάμε την υπόθεση» ανέφερε η επικεφαλής του τμήματος Broward που αναζητούν το κίνητρο του μακελάρη.

O πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ari Fleisher μετέδιδε νωρίτερα από το αεροδρόμιο: «Είμαι στο Fort Lauderdale. Έπεσαν πυροβολισμοί. Όλοι τρέχουν». Ο ίδιος σε άλλο του tweet κάνει λόγο για έναν δράστη και πέντε τραυματίες.

Το Russia Today σχολιάζει πως αναφέρθηκαν τρία περιστατικά «κόκκινου», πέντε «μαύρου» και ένα «κίτρινου» συναγερμού, που όπως εξηγεί αναφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση, νεκρούς και σταθερή κατάσταση της υγείας των ατόμων που δέχτηκαν τα πυρά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιώσει το παραπάνω στοιχείο.

Εκκενώθηκαν οι χώροι του αεροδρομίου έπειτα από έκτακτο συναγερμό ασφαλείας. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου στο twitter βρισκόταν «σε εξέλιξη» επεισόδιο το οποίο και ελάμβανε χώρα στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών.

Άμεσα επικράτησε ένταση, ενώ οι εικόνες από το σημείο δείχνουν πως οι επιβάτες των αεροπλάνων εκκένωσαν το αεροδρόμιο και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

πηγή: news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here