Η Ελλάδα του εθελοντισμού. Καθάρισαν τον πεζόδρομο της Μαιανδρουπόλεως στους Αμπελοκήπους. Αφαίρεσαν γκράφιτι, αφίσες και κάθε ίχνος ρύπανσης

Οι μαθητές του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά με μια ευχάριστη έκπληξη:

Ο πεζόδρομος της Μαιανδρουπόλεως στους Αμπελοκήπους, δηλαδή ο δρόμος που διασχίζουν κάθε πρωί για να φτάσουν στην πόρτα του σχολείου τους, σήμερα το πρωί έλαμπε από καθαριότητα.

Οι αφίσες, τα γκράφιτι, οι κολλημένες στα πεζοδρόμια και τα παγκάκια τσίχλες, είχαν εξαφανιστεί χάρη στην παρέμβαση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και της εθελοντικής κίνησης «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων!
Οι δύο φορείς ζήτησαν τη βοήθεια της εταιρίας Karcher, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη τους παραχώρησε σύγχρονα πλυστικά μηχανήματα και υλικά, ώστε να αφαιρέσουν από τη γειτονιά, κάθε ίχνος ρύπανσης.
Έτσι, οι μαθητές του 104ου Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησαν τη σχολική τους χρονιάσε ένα περιβάλλον καθαρότερο και σίγουρα πιο πολιτισμένο από αυτό που είχαν συνηθίσει να βλέπουν.

Επιπλέον, η Karcher – η οποία γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά- παραχώρησε μόνιμα στους εθελοντές μηχανήματα με τα οποία θα συνεχίσουν να διατηρούν μόνιμα τους την περιοχή τους καθαρή!

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια