Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης που κατηγορείται για 15 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών. Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής και έξι προσαγωγές

news247

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα σε Αθήνα και πόλεις της περιφέρειας, με στόχο την εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που διεξάγεται παρουσία εισαγγελέων, έχουν προσαχθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έξι άτομα.
Εξετάζεται η συμμετοχή τους στην οργάνωση καθώς και η συμμετοχή σε εκρήξεις , εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση αφορά στην ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas», ενώ οι ύποπτοι είχαν συγκροτήσει ομάδα κρούσης και έχουν αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον 15 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι μεταξύ των ενεργειών τους συγκαταλέγεται και η βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ωστόσο, η οργάνωση δεν φαίνεται να συνδέεται με την πρόσφατη επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά, για την οποία έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα ενός από τους δράστες.

Διαβάστε επίσης στο news247: ‘Μαρτύρησε’ 77χρονη στα χέρια κακοποιών: Την έδεσαν και τη βασάνιζαν επί 5 μέρες

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια