Στις 26 Νοεμβρίου του 1938, ο 23χρονος Φρανκ Σινάτρα συνελήφθη απ’ την αστυνομία και πήγε στη φυλακή με την κατηγορία της «αποπλάνησης». Ο γαλανομάτης τραγουδιστής είχε αποπλανήσει μία δεσποινίδα «από καλό σπίτι» και με άριστη φήμη. Αν και η κατηγορία απορρίφθηκε πολύ σύντομα, ο Σινάτρα χρειάστηκε να πληρώσει 1.500 δολάρια εγγύηση.

Ένα μήνα αργότερα, ο νεαρός Φρανκ βρέθηκε ξανά στα χέρια της αστυνομίας. Στις 22 Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκε ότι η «δεσποινίς» που είχε αποπλανήσει ήταν κυρία μετά συζύγου. Η προηγούμενη κατηγορία αναθεωρήθηκε και έγινε μοιχεία.

Η μπάντα «Hoboken Four», μέλος της οποίας ήταν ο Φρανκ Σινάτρα (δεξιά)

Για τις σεξουαλικές του σχέσεις με μία παντρεμένη, ο Σινάτρα πλήρωσε άλλα 500 δολάρια εγγύηση. Οι κατηγορίες για ακόμα μία φορά απορρίφθηκαν.

Το 1938 ο Σινάτρα δούλευε ως τραγουδιστής και σερβιτόρος σε ένα τοπικό εστιατόριο. Είχε ήδη κάνει μία περιοδεία το 1935, με το συγκρότημα «The Hoboken Four», αλλά η καριέρα του δεν θα απογειωνόταν για αρκετά χρόνια ακόμα. Αν και οι ώρες που πέρασε στη φυλακή δεν ξεπέρασαν τις 16, οι φωτογραφίες της σήμανσης θα ζήσουν αιώνια.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η απαγωγή του γιου του Φρανκ Σινάτρα και οι φήμες ότι αυτός τη σχεδίασε για να αποκτήσει δημοσιότητα. Οι δράστες ζήτησαν εκατομμύριο δολάρια για λύτρα… 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here