Η Τζάκι σκότωσε τον Κένεντι γιατί δεν άντεχε άλλο την παράνομη σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε. Νέα θεωρία συνωμοσίας, 54 χρόνια μετά τη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ

news247:

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για την ταυτότητα του «πραγματικού» δολοφόνου του Τζον Κένεντι για πολλούς είναι μακράν η πιο εξωφρενική όλων όσων έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, αναπόφευκτα όμως προκάλεσε αίσθηση. Γιατί σύμφωνα με αυτή, ο δολοφόνος δεν είναι άλλος από την ίδια την «Πρώτη Κυρία», Τζάκι Κένεντι…
Σύμφωνα με τους «εγκεφάλους» αυτής της θεωρίας, η Τζάκι υπέκυψε στις πιέσεις της CIA και αποφάσισε να δολοφονήσει η ίδια το σύζυγό της,  μη αντέχοντας άλλο τις εξωσυζυγικές σχέσεις του και ιδιαίτερα τη φημολογούμενη σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε.
Οι υποστηρικτές της θεωρίας, επικαλούνται ακόμη ένα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του JFK, στο οποίο η Τζάκι φαίνεται σαν να κρατάει «κάτι μεταλλικό», ενώ βρίσκεται στην προεδρική λιμουζίνα δίπλα στο σύζυγό της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».
Στο βιβλίο του «Murder in Dealey Plaza», ο καθηγητής Τζέιμς Φέιζερ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πυροβολήθηκε εξ’ επαφής.
Παρά το γεγονός ότι δεν κατονομάζει την «πρώτη κυρία», οι θιασώτες αυτής της θεωρίας εκτιμούν ότι κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να έχει αυτή τη δυνατότητα πέρα από εκείνη.

Η ανάλυση του βίντεο, σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές  αυτής της θεωρίας, δείχνει τις ακριβείς κινήσεις της Τζάκι να μοιάζουν πολύ «ύποπτες», τόσο όταν στρέφεται προς το μέρος του άνδρα της όταν αυτός μοιάζει να μην αισθάνεται καλά, αλλά κυρίως όταν μετά τον πυροβολισμό επιχείρησε να φύγει από το πίσω μέρος της λιμουζίνας. Στο σημείο αυτό, οι υποστηρικτές της θεωρίας τη βλέπουν να κρατά ένα… «μεταλλικό» αντικείμενο.

 

 

Ανεπίσημα, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του JFK θεωρήθηκαν σχεδόν οι πάντες: Από τη CIA και τον Αντιπρόεδρό του, μέχρι τους Ρώσους και το Φιντέλ Κάστρο. Επίσημα, τη δολοφονία διέπραξε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον Τζακ Ρούμπι, ενώ ήδη είχε συλληφθεί.

Όσο για τα επίσημα έγγραφα, το γεγονός ότι ένας σημαντικός όγκος τους παραμένει απόρρητος, ακόμη και μετά τον αποχαρακτηρισμό μεγάλου μέρους αυτών που διέταξε πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να κάνει τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο να οργιάζει.

Διαβάστε επίσης: Γραφείο κηδειών τρολάρει τη Black Friday

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια