Ηλικιωμένος στα Χανιά σκότωσε τον γιο του γιατί τον πέρασε για ληστή. Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες.Ο 55χρονος προσπάθησε να μπει από το παράθυρο γιατί δεν απαντούσε και δέχτηκε τα πυρά.

news247:

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας στον μικρό οικισμό Άγιοι Θεόδωροι της Παλαιόχωρας Χανίων, όταν 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 55χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τα «»Χανιώτικα Νέα», ο άτυχος άνδρας θέλησε να επισκεφθεί τον πατέρα του που μένει μόνος σε σπίτι της περιοχής επειδή ο 86χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες και τα παιδιά του είχαν ανησυχήσει για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε την πόρτα, ο πατέρας δεν τον άκουσε, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής και επιχείρησε να μπει από το παράθυρο. O ηλικιωμένος θεωρώντας ότι πρόκειται για κλέφτη πυροβόλησε εναντίον του.

Όταν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για το παιδί του κλείστηκε μέσα στο σπίτι αρνούμενος να παραδοθεί σε αστυνομικούς από το Τμήμα Παλαιόχωρας που έφτασαν στο σημείο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Αργά την νύχτα οι αστυνομικές δυνάμεις  και από άλλες υπηρεσίες μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή προσπαθούσαν να πείσουν τον ηλικιωμένο να παραδοθεί. Τελικά λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας Ειδικών Αποστολών κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ λίγο μετά παρελήφθη και η σορός του 55χρονου άνδρα.

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια