Συνελήφθη στο Τέξας των ΗΠΑ συνοριοφύλακας ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε 4 ιερόδουλες. Ο Χουάν Ντέιβιντ Ορτίζ ήταν εξ’ αρχής ύποπτος για τις δολοφονίες και την απαγωγή άλλης.

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του ξεκίνησε από τη στιγμή που το τελευταίο του θύμα κατάφερε να αποδράσει και ομολόγησε στην αστυνομία όσα πέρασε στα χέρια του Ορτίζ. Οι Αρχές τον έχουν χαρακτηρίσει ως κατά συρροήν δολοφόνο που κυνηγούσε τα θύματα του.

Τις σκότωνε όλες με μια σφαίρα στο κεφάλι. Τα δυο πρώτα θύματα βρέθηκαν στις αρχές του μήνα στην άκρη του δρόμου και οι άλλες δυο βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες σε περιοχή γύρω από αυτοκινητόδρομο του Τέξας.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι διέπραξε τις δολοφονίες μεταξύ 3 – 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς συνεργό. Ο Σερίφης της περιοχής αποκάλυψε ότι ο δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά τελικά συνελήφθη στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου.

«Έχουμε υπό κράτηση τον δολοφόνο, η πόλη μπορεί να επαναπαυθεί», δήλωσε ο Σερίφης και έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια των θυμάτων. Ο Ορτίζ αντιμετωπίζει κατηγορίες για 4 δολοφονίες, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here