Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν από το φονικό τροχαίο της Πέμπτης στα Χανιά, με θύματα δύο νέους που έκαναν περίπατο

πηγή: kriti24.gr

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα στα Κουνοπυπιδιανά Χανίων τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, αλλά και την αντίδραση τριών μαρτύρων τη μοιραία στιγμή κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο το kriti24.gr και προέρχεται από  εξωτερική κάμερα ασφαλείας, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους από την πρώτη στιγμή και οι Αστυνομικές Αρχές.

Η ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα είναι 06:23 τα ξημερώματα.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να περνά με χαμηλή σχετικά ταχύτητα και στη συνέχεια στιγμές αργότερα, το όχημα του 20χρονου από τη Γεωργία να περνά με ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω, τους δύο νέους που είχαν βγει βόλτα με το σκυλί τους.

Στο βίντεο φαίνονται τρία άτομα που κάθονται και συζητούν έξω από το κατάστημα που βρίσκεται η κάμερα, τα οποία και τρέχουν προς το σημείο του δυστυχήματος, μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε μια 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και έναν 19χρονο, που έκαναν περίπατο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

 

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια