Κρουαζιερόπλοιο αντιμέτωπο με κύματα ύψους 9 μέτρων. Εικόνες από τον τρίτο όροφο του πλοίου που σκέπασε η μανιασμένη θάλασσα (βίντεο)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα μέσα στο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που τον Φεβρουάριο του 2016 έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το πλοίο μετέφερε περισσότερους από 4.500 επιβάτες και 1.600 μέλη του πληρώματος προς το λιμάνι Κανάβεραλ στη Φλόριντα. Αναγκάστηκε όμως να γυρίσει πίσω στο New Jersey λόγω της επικίνδυνης κακοκαιρίας. Οι εικόνες από το εφιαλτικό ταξίδι που έζησαν επιβάτες είναι τρομακτικές. Κύματα ύψους εννέα μέτρων σκέπασαν το θηριώδες καράβι, που άλλαξε αμέσως πορεία.

Το Κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα, με τους ανέμους να λυσσομανάνε με ταχύτητα 193χμλ/ώρα, σχηματίζοντας κύματα ύψους 9 μέτρων.

Λόγω της κακοκαιρίας, σημειώθηκαν αρκετές ζημιές στο κρουαζιερόπλοιο, όπως η καταστροφή της οροφής στο κατάστρωμα και πολλά σπασμένα έπιπλα.

Το βίντεο «ανέβασε» σε διαδικτυακή πλατφόρμα επιβάτης του πλοίου που έδειξε να διασκεδάζει με την ακραία κατάσταση. Βρισκόταν μαζί με την παρέα του στον τρίτο όροφο του πλοίου από όπου έβλεπαν τα κύματα να καλύπτουν τα παράθυρα του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου.

Το βίντεο τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφότου ο καπετάνιος έδωσε εντολή από τα μεγάφωνα να κατευθυνθούν όλοι οι επιβάτες στις καμπίνες τους .

Πηγή – απόδοση: HuffPost Greece

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια