Μαίρη Χρονοπούλου. Η περιπέτεια μετά τα εγκαύματα στο πρόσωπο της όταν άρπαξε φωτιά το νυχτικό της. Η γενναία στάση της

Όταν το 1987 η Μαίρη Χρονοπούλου φωτογραφήθηκε γυμνή από τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για το Πλέιμποϊ, το περιοδικό σημείωσε εμπορική επιτυχία.  Αν και είχε περάσει τα 40, η ηθοποιός συνέχιζε να αποτελεί sex symbol και εντυπωσίασε τον αντρικό πληθυσμό,  με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ηθοποιούς είχε ταυτίσει το όνομά της με τη σεξουαλικότητα αρκετό καιρό πριν, όταν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες του ’60. Οι ρόλοι που ενσάρκωνε απέπνεαν πάντα  δυναμισμό και θηλυκότητα. Αν και οι εμφανίσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα προκλητικές, η Χρονοπούλου διέθετε την ομορφιά και το κορμί που έκανε την αντρική φαντασία να καλπάζει. Ανεξάρτητα από το αν ήταν πλούσια ή φτωχή, σύμφωνα πάντα με το σενάριο, η Χρονοπούλου έπαιζε τη γυναίκα που δεν το βάζει κάτω.Xronopoulou_480

Δυνατή και στη ζωή

Το ίδιο πείσμα έδειξε και στην προσωπική της ζωή όταν υπεβλήθη σε μια ακόμα πλαστική χειρουργική επέμβαση, στην προσπάθειά της να εξαφανίσει τα σημάδια που της άφησε το ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια.

Η Μαίρη Χρονοπούλου φωτογραφήθηκε για το Playboy το 1987

Ήταν «η μέρα της γης» κατά την οποία καλούνται όλοι οι άνθρωποι να σβήσουν για μια ώρα τα φώτα του σπιτιού τους, συμμετέχοντας έτσι σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την προστασία του πλανήτη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ανάψει ένα κερί για να βλέπει και προσπάθησε να πλησιάσει το παράθυρό της για να θαυμάσει τη σκοτεινή πόλη. Τότε από μια απότομη κίνησή της, άρπαξε φωτιά το νυχτικό που φορούσε με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκαύματα σε όλο το κορμί και το πρόσωπο.

Μετά τη νοσηλεία της, κατάφερε να απαλλαγεί από τους αφόρητους πόνους, αλλά όχι από τα σημάδια. Στο μυαλό του κόσμου η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι πάντα ένα ακαταμάχητο θηλυκό και οι φωτογραφίες της θα είναι εδώ για να κρατούν ζωντανή την εικόνα της δυναμικής και ερωτικής γυναίκας.

Σε αντίθεση με όσους δημοσίευσαν φωτογραφία με το πληγωμένο πρόσωπο της, προτιμήσαμε την αισθησιακή φωτογράφιση του Διαμαντόπουλου, γιατί νομίζουμε ότι αυτή θα προτιμούσε και η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: «Κοινωνία ώρα μηδέν». Ο Κούρκουλος απαίτησε τη Χρονοπούλου για παρτενέρ και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Σε μια ερωτική σκηνή της έσκισε την μπλούζα ως φάρσα…
Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια