Μήνυση για ξυλοδαρμό υπέβαλλε ο Αλέξης Κούγιας κατά του προέδρου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ζητά την σύλληψη του μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο

news247:

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός δικηγόρος και Πρόεδρος της ΑΕΛ για να καταθέσει μήνυση σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία και Προέδρου της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, για εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του, ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο που όπως καταγγέλλει έλαβε χώρα νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο στην Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται ακόμα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς για να υποβληθεί μήνυση στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Λάρισα την Κυριακή για την 3η αγωνιστική της Super League, και καθώς ήταν ήδη τεταμένο το κλίμα μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων, οι δύο άντρες φέρονται να βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, να αντηλλάγησαν κουβέντες και αυτές να κατέληξαν σε μεταξύ τους επεισόδιο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα, όπως είναι υποχρεωμένοι άλλωστε, θα ληφθούν καταθέσεις και από τυχόν αυτόπτες ενώ ο Αλέξης Κούγιας θα εξεταστεί για να υποβάλει και ιατρική γνωμάτευση.

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια