Κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση και -με το DNA να έχει ήδη «μιλήσει»- η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης ομολόγησε το βράδυ της Τρίτης.

Η νεαρή φοιτήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει, άρχισε να πιέζεται όλο και περισσότερο ψυχολογικά.Το μεσημέρι της Παρασκευής  και ενώ έλειπε η μητέρα της στην δουλειά της, γέννησε στο μπάνιο.
Μόλις γέννησε, ευρισκόμενη σε κατάσταση πανικού, κατά τη μαρτυρία της, πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο χώρο του συμπλέγματος πολυκατοικιών επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Το μωρό, το οποίο τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, ένα σεντόνι και τοποθετημένο μέσα σε μία σακούλα, δεν έπεσε στο έδαφος αλλά σε ένα προστατευτικό δίχτυ που έχουν τοποθετήσει οι ένοικοι για να μην πέφτουν σκουπίδια. Γι’ αυτό και δεν έφερε κακώσεις από την πτώση, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα ξεψύχησε λόγω ασιτίας και κακουχιών τις πρώτες ώρες της ζωής του.

Η 22χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στην Καλαμάτα και εκεί σύναψε μια  εφήμερη ερωτική σχέση με έναν συνομήλικο της, από τον οποίο έμεινε έγκυος. Το ανακάλυψε αργά και όταν ενημέρωσε τον σύντροφό της, εκείνος την αντιμετώπισε με αδιαφορία. Η κοπέλα έπειτα αποφάσισε να διακόψει τις σπουδές της και να επιστρέψει στην Αθήνα στο σπίτι της μητέρας της.
Η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε τα περιττά κιλά που έχει προκειμένου να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της, με την οποία διαμένουν μαζί στο διαμέρισμα, αλλά και από τους οικείους της.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που όλες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν έρευνα πόρτα – πόρτα στην περιοχή έκριναν ύποπτη τη συμπεριφορά της, καθώς όταν χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος της, αρνήθηκε κάθε συζήτηση και βοήθεια στην έρευνα.
Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά κρίθηκε ύποπτη από την ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς εξετάζοντας κάποια ακόμη στοιχεία να την προσαγάγουν το απόγευμα της Τρίτης.

Η 22χρονη, έπειτα από την κατάθεση της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Σήμερα Τετάρτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. Ανεξαρτήτως της σύλληψης αναμένεται να δοθεί εντολή, προκειμένου να τεθεί σε καθεστώς παρακολούθησης από εξειδικευμένους ψυχιάτρους.

Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here