Νεκρός εντοπίστηκε επιβάτης του Blue Star Naxos, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Σύρου. Σοκαρισμένοι επιβάτες που είδαν την πτώση ενημέρωσαν το πλήρωμα

news247

Νεκρός εντοπίστηκε ο επιβάτης του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα το βράδυ της Τρίτης, λίγα ναυτικά μίλια έξω από τη Σύρο.

Για τον εντοπισμό του άνδρα που, σύμφωνα με το cyclades24, υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτοκτόνησε, πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείριση με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.  
Περίπου στις 11 το βράδυ, το ταχύπλοο της WWF και το πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου.
Η σορός του μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στη Σύρο για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα ενημερώθηκε από επιβάτες οι οποίοι είδαν τον άνδρα να πέφτει στη θάλασσα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα.

Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά. 
Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια