«Θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά». Ο συγκινητικός χαιρετισμός του πιλότου του F-16 που «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

news247

Με ένα F-16C Block 52+ της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» να «σκίζει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης και τον πιλότο του να κάνει ελιγμούς στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

AdTech AdΗ καθιερωμένη επίδειξη με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από τη συμπρωτεύουσα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση, αλλά και από την πολιτική ηγεσία και τους φορείς που βρέθηκαν στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το μήνυμα που έστειλε ο Σωτήριος Στράλης ήταν: »Καλημέρα Ελλάδα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια βρισκόμαστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης σήμερα. Θα κρατήσουμε τη σημαία ψηλά, θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε τον δικό του χαιρετισμό στον πιλότο με συνομιλία τους την ώρα που πετούσε. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε:

» Κύριε Επισμηναγέ,

Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της Πατρίδας μας».

Διαβάστε επίσης στο news247: Η ξεχωριστή σημαιοφόρος με τη μαντήλα και ένα ‘πολύχρωμο’ ΟΧΙ στον ρατσισμό

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια