Οχτώ όμηροι σε ληστεία σε τράπεζα. Τους κράτησαν επί 3 ώρες σε κατάστημα στον Πειραιά. Παραβίασαν θυρίδες και διέφυγαν

News247:

Οι ένοπλοι δράστες κράτησαν ομήρους υπαλλήλους και πελάτες επί 3 ώρες με μόνο σκοπό την παραβίαση των τραπεζικών θυρίδων του και το άδειασμα τους

Ένοπλη ληστεία με πολύωρη ομηρία εκτυλίχθηκε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, επί της οδού Χατζηκυριάκου 27-31, στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν στις δύο το μεσημέρι, όταν τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην τράπεζα και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους πέντε υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην τράπεζα.
Ορισμένοι εκ των δραστών έμειναν στο ισόγειο όπου κράτησαν ακινητοποιημένους τους έντρομους πελάτες και υπαλλήλους επί 3 ώρες! Οι υπόλοιποι κατέβηκαν στο ημιυπόγειο, όπου βρίσκονται οι τραπεζικές θυρίδες και με χρήση συσκευής οξυγόνου, παραβίασαν αρκετές από αυτές και αφού αφαίρεσαν άγνωστο ύψος χρηματικού ποσού και αντικείμενα αξίας, που μόνο οι κάτοχοί των θυρίδων γνωρίζουν, τράπηκαν σε φυγή.
Οι υπάλληλοι πάτησαν το μπουτόν πανικού στις 16:49, όταν πλέον έφυγαν με τη λεία τους οι δράστες και τότε ήταν που ενημερώθηκε και η Αστυνομία για το συμβάν. Από εκείνη την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

(Φωτο: Αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ Νews247.gr: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σπείρας των ληστών που ‘χτυπούσε’ διασήμους

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια