Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές σειρές; Οι πρωταγωνιστές κέρδιζαν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Πολλές από αυτές προβάλλονταν πάνω από 10 χρόνια

news247:

Σκοπός κάθε τηλεοπτικού στούντιο είναι να φέρει κέρδη. Κι όπως λέει ένα παλιό ρητό, «πρέπει πρώτα να ξοδέψεις για να κερδίσεις». Ορισμένες εταιρείες παραγωγής πήραν παραπάνω από κυριολεκτικά αυτό το ρητό και επένδυσαν (ή συνεχίζουν να επενδύουν) πολύ μεγάλα ποσά στις τηλεοπτικές τους σειρές.

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει το Business Insider, οι επτά τηλεοπτικές σειρές που έσπασαν κάθε ρεκόρ κόστους ανά επεισόδιο, είναι οι εξής:

FRIENDS – NBC

Κόστος: 10 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο

Ούτε εντυπωσιακά σκηνικά, ούτε ειδικά εφέ, ούτε αμέτρητοι κομπάρσοι. Τα Φιλαράκια ήταν μια από τις ακριβότερες σειρές όλων των εποχών γιατί οι πρωταγωνιστές τους εξασφάλισαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχουν πληρωθεί ποτέ στην τηλεόραση.

Με 1 εκατ. δολάρια έκαστος ανά επεισόδιο, το κόστος της σειράς εκτινάχθηκε. Όμως και τα διαφημιστικά έσοδα ήταν υψηλότερα από κάθε άλλο σόου της εποχής.

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια