Πώς θα ήταν οι μεγάλοι ροκ σταρ, αν ζούσαν σήμερα;

Σεξ, ναρκωτικά και ροκ ‘ν’ ρολ. Όλα καλά όταν ο ροκ σταρ είναι νέος και ωραίος, αλλά τι γίνεται όταν αρχίζει να γερνάει; Για κάποιους απ’ τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ιστορίας, αυτή η απάντηση δε θα μπορούσε να απαντηθεί, μιας και μας εγκατέλειψαν πολύ νωρίς. Αλλά τη λύση ήρθε να δώσει η Sachs Media Group, η αμερικάνικη εταιρεία δημοσίων σχέσεων, που «παλαίωσε» την εμφάνιση κάποιων απ’ τους μεγαλύτερους σταρ του 21ου αιώνα.

Ορίστε τα αποτελέσματα:

Τζιμ Μόρισον

jim1 jim2

Ο τραγουδιστής των «The Doors» θα έκλεινε τα 70 το Δεκέμβριο, αν δεν είχε πεθάνει το 1971 στο Παρίσι, από ανακοπή καρδιάς. Τη φωτογραφία συνόδευσαν και κείμενα των μουσικολόγων Ρίμπι Γκαρόφαλο και Έλια Γουάλντ, που «προέβλεψαν» ότι αν ζούσε, ο Μόρισον θα είχε μετακομίσει στο Παρίσι, το Τόκιο ή τη Νέα Υόρκη και θα είχε αφιερωθεί στη συγγραφή.

Μπομπ Μάρλεϊ

mar2

Ο Μάρλεϊ πέθανε το 1981 από καρκίνο, σε ηλικία 36 ετών. Αν ζούσε σήμερα, θα ήταν 68 χρονών και θα έκανε ντουέτο με τον Κάνιε Γουέστ.

Κερτ Κομπέιν

cob2

Ο Κομπέιν θα ήταν 46 ετών, θα είχε συμμαζέψει λίγο το νεανικό του χτένισμα και θα είχε κουμπώσει τα καρό του πουκάμισα. Επίσης, θα συνέχιζε να παίζει με τους Νιρβάνα και να συνεργάζεται με μερικά άλλα μικρότερα συγκροτήματα. Ο Κομπέιν πέθανε το 1994, όταν αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών.

Τζον Λένον

len2

Ένας κομψότατος 73χρονος θα ήταν σήμερα ο Τζον Λένον, αν δεν είχε δολοφονηθεί το 1980 από τον «θαυμαστή» του, Μαρκ Τσάπμαν. Ο Λένον ήταν 40 χρονών.

Τζάνις Τζόπλιν

jan2

Το «άγριο κορίτσι» της δεκαετίας του ’60, η Τζάνις Τζόπλιν, θα ήταν τώρα 70 χρονών. Πέθανε από υπερβολική δόση το 1970, όταν ήταν 27 ετών.

Έλβις Πρίσλεϊ

el2

Ο βασιλιάς του ροκ ‘ν’ ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε το 1977 από ανακοπή καρδιάς. Ήταν 44 ετών. Αν είχε ζήσει, θα ήταν 78 ετών.

Τζίμι Χέντριξ

hen2

Ο κιθαρίστας με τα μαγικά χέρια. Άλλος ένας υπερ-ταλαντούχος μουσικός που χάθηκε στη νεαρή ηλικία των 27, λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Στις 27 Νοεμβρίου θα έκλεινε τα 71.

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια