Στην εντατική ο Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας. Σταμάτησε να βοηθήσει ΙΧ που έβγαζε καπνό και καρφώθηκε πάνω του διερχόμενο όχημα στις Λιβανάτες

news247:
Δύσκολες ώρες για τον Διοικητή του Α’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Διοικητής φέρει πολλαπλά κατάγματα και χρειάστηκε η εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μαζί τουτραυματίστηκε και μία συνάδελφος του 46 ετών, η κατάσταση της οποίας αρχικά φαινόταν ιδιαίτερα σοβαρή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Όλα έγιναν στην 148 χ/θ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας κοντά στις Λιβανάτες, στο ρεύμα προς Λαμία. Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής με δύο συναδέλφους του έφτασε στο σημείο προκειμένου να βοηθήσει ΙΧ το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα κι από τη μηχανή έβγαινε καπνός.

Το συμβατικό αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia με το φάρο του αναμμένο στάθμευσε στη ΛΕΑ πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα και ο συνοδηγός αστυνομικός κατέβηκε με τον πυροσβεστήρα για να βοηθήσει. Αυτό ήταν και το τυχερό του, καθώς οι δύο συνάδελφοί του που έμειναν στο όχημα έμελλε να τραυματιστούν από διερχόμενο όχημα. Λίγες στιγμές αργότερα, ένα Peugeot 208 με οδηγό έναν 40χρονο Λαμιώτη που εργάζεται στην Λοκρίδα, έπεφτε με δύναμη στο όχημα των αστυνομικών.

Ο Διοικητής που ήταν στη θέση του οδηγού και η αστυνομικός που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεξιά τραυματίστηκαν σοβαρά και απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του συναδέλφου τους και των διασωστών που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Μάλιστα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πρώτα η αστυνομικός με τραύματα στο στήθος και στον αυχένα, ενώ με δεύτερο ασθενοφόρο διακομίσθηκαν ο Διοικητής και ο οδηγός του Peugeot.

Ο άτυχος Αστυνομικός Υποδιευθυντής 54 ετών, πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι χτύπησε άσχημα, έχει πολλαπλά κατάγματα και κρίθηκε η άμεση εισαγωγή του στην ΜΕΘ.
Σε καλή κατάσταση μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο ο 40χρονος ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε καθόλου τι έγινε.

Διαβάστε: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι ‘εγκέφαλοι’ είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες
Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια