Συνελήφθη 58χρονος Ρομά από την περιοχή του Ζεφυρίου για την υπόθεση της κακοποίησης και του βιασμού της 22χρονης που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος Ρομά συνελήφθη καθώς στο σώμα της κοπέλας βρέθηκε το γενετικό του υλικό και αποδεικνύεται ότι υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

Το θύμα της κακοποίησης το βράδυ της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του 58χρονου με ένα φίλο της για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Οι δυο τους έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι του προμηθευτή. Κάποια στιγμή, ο φίλος της βγήκε έξω. Τη στιγμή εκείνη βρέθηκε αντιμέτωπος με μπλόκο της αστυνομίας και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.’Οταν αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του 58χρονου και βρήκε εκεί μέσα την κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Οι δύο άντρες έβγαλαν την κοπέλα στο δρόμο.

Διαψεύδει το σενάριο βιασμού η μητέρα

Η  22χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τίποτα. Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται αλλά σε σταθερή πια κατάσταση. Η μητέρα της δηλώνει ότι δεν υπήρξε βιασμός, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Η 22χρονη ουδέποτε βιάστηκε ούτε είναι «παρατημένη», ξεκαθαρίζει η μητέρα της. Όπως υποστηρίζει, η κόρη της δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι αλλά έξω στον δρόμο με τον φίλο της, όταν έχασε τις αισθήσεις της Το παιδί είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έτσι δικαιολογούνται τα σημάδια στα γεννητικά της όργανα», δήλωσε η μητέρα της σε συνέντευξη της

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here