Θρίλερ με την εξαφάνιση της 35χρονης Γαρυφαλιάς από το Ηράκλειο. Τι αναφέρει η Γραμμή Ζωής “Silver Alert”

news247:

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 35χρονης Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από λίγες ημέρες, από το σπίτι της στο Ηράκλειο.

Μολονότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των αρχών, που αναζητούν σε κάθε πιθανό σημείο τη νεαρή γυναίκα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής “Silver Alert” προκειμένου να γνωστοποιηθεί το γεγονός στην επικράτεια.

Υπενθυμίζεται πως η Γαρυφαλιά στις 31 Αυγούστου έφυγε από το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της στο Ηράκλειο παίρνοντας μαζί και κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τη μητέρα της, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υπάρξει κανενός είδους επικοινωνίας με την κόρη της, συμπεριφορά ασυνήθιστη για την 35χρονη. Έτσι, η μητέρα της μη αντέχοντας άλλο την αγωνία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του παιδιού της.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να βρίσκεται η εξαφανισθείσα.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Silver Alert, η Γαρυφαλιά είναι αδύνατη, με ανάστημα 1,55 μέτρα και καστανά μάτια. Ένα ευδιάκριτο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι φέρει μικρό σκουλαρίκι στο πτερύγιο της μύτης της.

(Με πληροφορίες από CretaPost)

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια