Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την γυναίκα που βρέθηκε ημιθανής σε πεζοδρόμιο στο Ζεφύρι. Ο ιατροδικαστής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, πιστοποίησε τον άγριο βιασμό, που πιθανόν να ήταν ομαδικός, φύσει και παραφύσει. Πρόκειται για μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, Ρομά από την Βουλγαρία ή την Ρουμανία με κόκκινα μαλλιά, ευτραφής, ηλικίας μετάξύ 20 – 30. Στην κλείδα έχει ένα τατουάζ με γράμματα και σύμβολα. 

Οι γιατροί κρίνουν ότι πρέπει να παραμείνει διασωληνωμένη για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, τα οποία θεωρούνται κρίσιμα. Η Αστυνομία έχει πάρει τα δακτυλικά της αποτυπώματα με σκοπό να βρεθεί άμεσα η ταυτότητά της. Δείγμα DNA ελήφθη από τα νύχια της, ενώ τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα απαντήσουν στο αν τελικά είχαν ναρκώσει το θύμα πριν τον βιασμό. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

Δεν έχει τραύματα και εξωτερικές κακώσεις. Για το λόγο αυτό οι περαστικοί όταν την εντόπισαν θεώρησαν ότι είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο. Τα πρώτα δεδομένα  οδηγούν στο ανεπίσημο συμπέρασμα ότι ο βιασμός έγινε σε άλλη περιοχή και στο τέλος «πέταξαν» το θύμα στο πεζοδρόμιο.

Η Αστυνομία εξετάζει τις κάμερες κυκλοφορίας στην περιοχή με σκοπό να διερευνήσει λεπτομερώς την υπόθεση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here