Τραγικό θάνατο βρήκε ο εισαγγελέας που είχε χειριστεί τις υποθέσεις Τσοχατζόπουλου. Έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο ενώ διόρθωνε την κουρτίνα του σπιτιού του

news247:

Την ζωή του έχασε ο Εισαγγελέας Εφετών,Eπαμεινώνδας Βρακατσέλης, στο σπίτι του στα Βριλήσσια επί της οδού Θερμοπυλών. Διευκρινίζεται ότι ήταν ατύχημα και όχι  αυτοκτονία όπως διακινείται στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη στις 7 το πρωί, όταν ο εισαγγελέας ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να φτιάξει μία κουρτίνα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να φύγει η καρέκλα προς τα πίσω και κυριολεκτικά να εκσφενδονισθεί ο άτυχος άνδρας, από το μπαλκόνι του 4 ορόφου στο κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως πολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια