Βίντεο παραλήρημα του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα: «Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας»

news247:

Με βίντεο που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο καταδικασμένος Αρτέμης Σώρρας αναφέρει πως δεν πρόκειται να παραδοθεί και καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Απειλεί επίσης με μαζικές μηνύσεις.

Μεταξύ άλλων μιλάει για «δικαστικό πραξικόπημα». Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» προσθέτει πως «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» και πως «το κατηγορητήριο είναι αστικής φύσης και δεν στέκεται».

Μιλώντας σε τρίτο ενικό για τον εαυτό του, συνεχίζει λέγοντας πως θέλουν να τον «εκτελέσουν δικαστικά» και λέει ότι είναι «αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής» και δεν παραδίνεται. Μετά το 10ο λεπτό του βίντεο, ανεβάζει τους τόνους, δηλώνει ότι η κυβέρνηση φιλοξενείται στη Γη του, και τη χαρακτηρίζει «ιδιωτική τιμωρία».

Με φωνές και απειλές, καλεί σε «ένωση όλων των πολεμιστών», επαναλαμβάνει πως δεν θα φύγει από τη χώρα και πως θα κάτσει να πολεμήσει «μέχρι το τέλος», κάνει λόγο για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και ζητά «ξεσήκωμα». «Ενωθείτε θα μας φάνε έναν έναν. Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα έχουμε φυλακές για τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», προσθέτει σε ένα παραλήρημα μετά τη χθεσινή του καταδίκη.

«Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;», λέει. «Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ήρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να’ ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος», καταλήγει.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε ακόμα στο news247: Παρίσι: Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ορλί. Ένας νεκρός

Ένοχοι και Αθώοι
 
 
 

Στην ίδια κατηγορία

 
 
 
 

Δείτε επίσης...

 
 
 
 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια