Μάρτυρες ενός σοβαρού επεισοδίου έγιναν οι μαθητές και οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Τρίτης όταν στο σχολείο έγινε μία συμπλοκή μεταξύ μαθητών και μαθητριών που κατέληξε σε τραυματισμούς και συλλήψεις.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν δύο μαθήτριες του Γυμνασίου συνεπλάκησαν και οι καθηγητές αποφάσισαν να καλέσουν στο σχολείο τη μητέρα της μίας κοπέλας. Έφτασε στο σχολείο μαζί με μια ομάδα αγοριών, με τους οποίους επιτέθηκαν ξανά στην κοπέλα. Στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αδερφός της κοπέλας, που δέχτηκε την επίθεση, για να τη σώσει.

Τελικά θύμα της υπόθεσης υπήρξε ο αδερφός της κοπέλας, που ήταν και αυτός μαθητής του σχολείου, ο οποίος χτυπήθηκε τόσο έντονα από τη μητέρα της άλλης κοπέλας, ώστε χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Στο σχολείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου ακόμη νοσηλεύεται.
Η μητέρα συνελήφθη από την Αστυνομία και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, καθώς επιτέθηκε στη μαθήτρια αλλά και στους αστυνομικούς.
Η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον μιας οικογένειας που πρόσφατα είχε απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό επεισόδιο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι μεγαλύτεροι από τους υπόλοιπους συμμαθητές τους, καθώς έχουν χάσει πολλά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν λόγω της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.

Πληροφορίες από  reportal.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here