«Καρφιά» εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιώργου Κουμουτσάκου για την επιλογή του να κοινωνήσει την Πέμπτη σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού χωρίς μέτρα προφύλαξης, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς.

«Θα σας μιλήσω από καρδιάς . Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στην ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊου. «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν», πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Νωρίτερα και μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Κουμουτσάκος σε ανάρτηση του στο τουίτερ έγραψε: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Πηγή φωτογραφίας: romfea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here