Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αεροπειρατεία με 76 ομήρους σε πτήση της Aeroflot στη Ρωσία. Ο δράστης ζητούσε να προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Αφγανιστάν

Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Σουργκούτ-Μόσχα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπλισμένος επιβάτης ζήτησε από τους πιλότους να αλλάξει η πορεία του αεροπλάνου και να κατευθυνθεί προς το Αφγανιστάν.

Πρόκειται για την πτήση SU1515. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Interfax, ο επιβάτης που επιχείρησε να αλλάξει την πορεία του αεροπλάνου, φέρεται να είναι ο 41χρονος Παβέλ που καθόταν στη θέση 14Α.

Ο 41χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές και είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax ο άνδρας είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν γιατί ήταν μεθυσμένος. Όμως, δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση.

Το αεροπλάνο εν τέλει προσγειώθηκε στο Χάντι Μανσίσκ, κοντά στο Σουργκούτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα έπεισε τον 41χρονο πως το αεροπλάνο χρειάζεται καύσιμα και εν τέλει προσγειώθηκε στο Χάντι Μανσίσκ.

Στο Boeing 737 επέβαιναν 69 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ρωσίας δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κανένα σχόλιο για την κατάσταση.

reader

Διαβάστε επίσης στην ΜτΧ: Οι Αμερικανοί προετοιμάζουν τρεις Γερμανούς στρατιώτες για εκτέλεση. Ήταν η απάντηση στο σχέδιο του Χίτλερ να ντύσει τους άνδρες του με αμερικανικές στολές για παραπλάνηση. Πώς τους εντόπιζαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here