Ακόμα και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη. Ο 27χρονος ομολόγησε με κυνισμό το αποτρόπαιο έγκλημα ισχυριζόμενος πως «είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ» και γι αυτό επιτέθηκε στην 60χρονη.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος ιερέα, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γνωστός στους αστυνομικούς της περιοχής ως ηδονοβλεψίας.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάλεμε όπου και διαμένει με την οικογένειά του. Από μικρός ασχολιόταν με αγροτικές εργασίες. Ο 27χρονος παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια και έκανε δύο παιδιά.

Ο 27χρονος είχε έντονη παρουσία στα social media διατηρώντας προφίλ στο Facebook και κανάλι στο YouTube. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, έχει αποπειραθεί άλλες τρεις φορές να παρενοχλήσει γυναίκες. Με τη μία μάλιστα να υποστηρίζει πως έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του δράστη.

Η πρώτη επίθεση έγινε πριν από δύο μήνες και είναι πανομοιότυπη με την επίθεση που δέχτηκε η Σούζαν Ίτον. Η γυναίκα, η οποία προέρχεται από την Πολωνία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χωράφι. Ο άνδρα κατέβηκε από το αμάξι αλλά  εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Η γυναίκα  σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν απομακρυνθεί αναγνώρισε το αυτοκίνητο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγείλει το καλοκαίρι του 2018 και μια γυναίκα από τη Λιθουανία.Η τρίτη επίθεση έγινε πριν από 20 μέρες όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα, χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη φορά. Προσπάθησε να την πιάσει από τον λαιμό, όμως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει. Ο Αlpha μεταδίδει πως η συγκεκριμένη μαρτυρία θεωρείται κλειδί, καθώς είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here