Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας του αεροδρομίου έπεσε ο κλέφτης αποσκευών με την ομπρέλα.

Ο άνδρας με την τραγιάσκα, το σακάκι και την πλαστή ελληνική ταυτότητα, τρύπωνε στους χώρους του αεροδρομίου υποδυόμενος τον ταξιδιώτη και εφοδιασμένος με μια ομπρέλα άπλωνε το ξύλινο χερούλι, τραβούσε με αριστοτεχνικό τρόπο τσάντες και χειραποσκευές και εξαφανιζόταν.

Ή σύλληψη του από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα, έγινε στη μια το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το τελευταίο χτύπημα έγινε την Τετάρτη όπου με τη γνωστή μέθοδο που φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr άρπαξε τσάντα από επιβάτη που περιείχε 2.380 δολάρια, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και κάρτες.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Οι αστυνομικοί, έχοντας τα χαρακτηριστικά του από το κλειστό κύκλωμα σάρωναν τους χώρους του αεροδρομίου και το μεσημέρι της Παρασκευής όταν τον μυστηριώδη άρπαγα με την ομπρέλα, να εμφανίζεται στον χώρο αναχωρήσεων για να πιάσει δουλειά, έγιναν η η σκιά του. Στις 12:58 με την ίδια μέθοδο και απλώνοντας το χερούλι της ομπρέλας επιχείρησε να αρπάξει τσάντα από καρότσι επιβάτη χωρίς όμως αποτέλεσμα αλλά δεν το έβαλε κάτω. Τέσσερα λεπτά αργότερα στη 13:01 και ενώ βρισκόταν εξωτερικά της πύλης 1 και 2, βούτηξε τσάντα επιβάτη που περιείχε το πορτοφόλι με περίπου 1000 ευρώ, τις κάρτες και την ταυτότητα του.

Οι αστυνομικοί, πριν προλάβει να φύγει, τον συνέλαβαν. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, βρέθηκε πλήθος κλεμμένων τσαντών και αντικειμένων, 3500 ευρώ, 2200 δολάρια ΗΠΑ, 140 πέσος Μεξικού, μια πλαστη ελληνική ταυτότητα, αποδείξεις αποστολής μεγάλων χρηματικών ποσών και ειδικότερα από το διάστημα 22.7.20 – 10.2.21, σε συγγενικό του πρόσωπο στην Ισπανία.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here