«Ο αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ. Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 22χρονος.

Ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο επεισόδιο μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αντίπαρο και το στιγμιότυπο απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του ηθοποιού Τομ Χάνκς, που βρίσκεται στο νησί.

Μια νέα μαρτυρία αποκαλύπτει πως ο 22χρονος επιτέθηκε στον αστυνομικό παρά το γεγονός ότι του είχε πει την ιδιότητα του ενώ συνολικά 10 άτομα έχουν καταθέσει για το περιστατικό. «Το βίντεο δεν δείχνει όλο το περιστατικό. Το βίντεο δείχνει από ένα σημείο και μετά η αρχή του επεισοδίου ο αστυνομικός κατεβαίνει παρεμβαίνει πιάνει τον έναν από τη μέση προσπαθώντας να τον απεγκλωβίσει από αυτό το γκρουπ των ανθρώπων που δέρνονταν. Δηλώνει την ιδιότητα του τους λέει είμαι από την αστυνομία και του επιτέθηκαν πίσω», αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here