Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά 13 χρόνια μετά τον θάνατο του Τζέιμς Μπράουν. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι από τον στενό κύκλο του «νονού της σόουλ» δεν έχουν πειστεί ότι ο θάνατος προήλθε από ανακοπή. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά και ενδείξεις ότι μπορεί να επρόκειτο για δολοφονία.

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν μέσα από μια έρευνα που έκανε δημοσιογράφος του CNN. Όταν ρώτησε τον γιατρό του Μπράουν για την κατάσταση της υγείας του λίγο πριν πεθάνει εκείνος απάντησε: «Άλλαξε πολύ γρήγορα. Ήταν ένας ασθενής για τον οποίο δεν θα προέβλεπα ποτέ ότι θα πάθαινε ανακοπή αλλά πέθανε εκείνο το βράδυ και εγώ αναρωτιόμουν από τότε τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο;» είπε ο Μάρβιν Κρόφορντ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μια νοσοκόμα του είπε τότε ότι εντοπίστηκε ένα υπόλειμμα φαρμάκου στον σωλήνα με τον οποίο ανέσαινε ο Μπράουν προσθέτοντας ότι «πιθανόν κάποιος θα μπορούσε να του είχε δώσει μια παράνομη ουσία που οδήγησε στο θάνατό του».

Ανάμεσα στους καταγγέλλοντες είναι η τέταρτη σύζυγός του Μπράουν, Τόμι Ρέι, ο μάνατζέρ του Φρανκ Κοψίδας και ένας από τους έξι κληρονόμους του, ο Ντάριλ Μπράουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here