Την κωδική ονομασία «Αγριογούρουνο» επέλεξαν οι Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από το όπλο με το οποίο ο δράστης πήγαινε για κυνήγι αγριογούρουνου. Μάλιστα, μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν αίματα ζώου και δύο κάλυκες που ταυτοποιούνται με το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του.

Λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία  είχαν πάει για κυνήγι και είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Όπως έγινε γνωστό, ένα μέλος της συμμορίας που σκότωσε τον επιχειρηματία  στην Κηφισιά, συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλα έξι άτομα.

Κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στο Βέλγιο συνελήφθη με πλαστό ελληνικό διαβατήριο λίγο πριν φύγει για τη Βρετανία. Είχε προηγηθεί έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Οι κάλυκες από το ίδιο όπλο με αυτό που είχε χτυπηθεί το αγριογούρουνο οδήγησαν την αστυνομία σε ένα κύκλο 100 υπόπτων μετά από εξέταση αναρτήσει κυνηγών εκείνη την περίοδο. Ένας διαδικτυακός διάλογος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και έτσι ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες.

Η σύλληψη του αλβανού κακοποιού στο Βέλγιο ξεσκέπασε και μι ολόκληρη σπείρα που είχε διαπράξει δεκάδες ληστείες σε σπίτια, μια εκ των οποίων στην οικία επιχειρηματία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here