Τέλος στη ζωή του έβαλε ο θανατοποινίτης  Σκοτ Ντόζιερ μέσα στην φυλακή. Ήταν έμπορος ναρκωτικών και καταδικάστηκε για την δολοφονία του συνεργάτη του το 2002.
Ο άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος. Το πτώμα του βρέθηκε αργότερα μέσα σε μια βαλίτσα, στο Λας Βέγκας. Είχε κριθεί επίσης ένοχος για τον φόνο ενός άλλου συνεργού του, τον οποίο έθαψε στην έρημο.

Ο 48χρονος είχε δηλώσει ότι ήθελε να τιμωρηθεί με θάνατο για τις πράξεις του. Για το λόγο αυτό δεν άσκησε ποτέ έφεση για αναστολή της θανατικής ποινής. Ο Ντόζιερ γλύτωσε από προγραμματισμένη εκτέλεση την τελευταία στιγμή λίγες ώρες πριν του χορηγηθεί το θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα, η εκτέλεση αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος ενός εργαστηρίου που παρασκευάζει τις τρεις από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στο μοιραίο κοκτέιλ φαρμάκων. Το εργαστήριο Alvogen, που παρασκευάζει το ηρεμιστικό midazolam, ανησυχούσε για την «εμπορική φήμη» του και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα είχε στις πωλήσεις η χρήση αυτού του σκευάσματος σε μια εκτέλεση.

Τελικά ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του στη φυλακή Ιλάι, όπως έγινε γνωστό από τη σωφρονιστική υπηρεσία της Πολιτείας. Πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να επιβεβαιωθούν τα αίτια του θανάτου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here