Ατύχημα με το ποδηλατό του στο Λουγκάνο είχε χθες ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Αλόνσο βρισκόταν στο σπίτι του στο Λουγκανο κάνοντας την προετοιμασία του για την επιστροφή του στη Formula 1, ύστερα από δύο χρόνια που έμεινε εκτός.

Χθες, ενώ έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca o Αλόνσο φρέναρε για να αποφύγει τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Σε νεότερη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ο Αλόνσο υπεβλήθη σε εγχείρηση και ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες δύο ημέρες.

«Οι γιατροί εντόπισαν ένα κάταγμα στην άνω γνάθο του και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση που κρίθηκε επιτυχής. Η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί είναι ευχαριστημένη με την πρόοδό του», αναφέρει η Alpine.

Ο Αλόνσο αναμένεται ότι θα έχει επανέλθει πλήρως μέχρι τις χειμερινές δοκιμές στα μέσα Μαρτίου και στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του.

«Μετά από λίγες μέρες απόλυτης ξεκούρασης, θα είναι σε θέση να συνεχίσει σταδιακά την προπόνηση. Περιμένουμε να είναι απόλυτα έτοιμος για να συνεχίσει την προετοιμασία για τη σεζόν».

Σύμφωνα με τη Marca οι γιατροί έχουν δώσει μια καλή πρόγνωση στον Αλόνσο και το ατύχημα δεν θα τον αφήσει εκτός των χειμερικών δοκιμαστικών.

Ο Αλόνσο επιστρέφει φέτος στη Formula 1 με την ανανεωμένη ομάδα της Renault η οποία θα διαγωνιστεί φέτος ως Alpine.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here