Ο 75χρονος γιατρός Ούλριχ Κλόπφερ πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου. Ήταν ιδιοκτήτης γυναικολογικής κλινικής που ειδικευόταν στις αμβλώσεις μέχρι και το 2015, πριν ανασταλεί η άδεια λειτουργίας της.

Ξεκίνησε τις εκτρώσεις το 1974 και αναφέρεται ότι έδωσε τέλος σε περίπου 30.000 εγκυμοσύνες. Έχασε την άδεια λειτουργίας της κλινικής, όταν δεν ανέφερε την άμβλωση που έκανε σε 13χρονο κορίτσι.

Αμέσως μετά τον θάνατο του, η οικογένεια του ανακάλυψε πάνω από 2 χιλιάδες νεκρά έμβρυα στο εργαστήριο του. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένειά του ανέφερε ότι οι ίδιοι κάλεσαν σοκαρισμένοι για βοήθεια για να αφαιρεθούν από την κατοικία τους τα νεκρά έμβρυα με σωστό τροπο, για τα οποία δεν ήξεραν τίποτα.

Οι αρχές πράγματι εντόπισαν τα νεκρά μωρά στο σπίτι του θανόντος. Ο ιατροδικαστής τα πήρε από το σπίτι και σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η οικογένεια του γιατρού συνεργάζεται για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης έρευνας.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Ο εκτελεστής των γιατρών που έκαναν αμβλώσεις. Τους πυροβολούσε στο κεφάλι επειδή φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στη φωτογραφία ένα από τα θύματά του οπλοφορεί για να αμυνθεί! (φωτο & βίντεο) …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here