Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς άδεια το ελικοδρόμιο στον Πόρο. «Χρησιμοποιούσαν το χώρο με δική τους ευθύνη» δήλωσε ο δήμαρχος Τροιζηνίας. Το συγκινητικό αντίο της κόρης του πιλότου

Ότι το ελικοδρόμιο στον Γαλατά του Πόρου δεν ήταν αδειοδοτημένο καταγγέλλει ο δήμαρχος Τροιζηνίας, Κώστας Καραγιάννης.

«Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο στον Πόρο και τον Γαλατά. Το ελικοδρόμιο κατασκευάστηκε το 1987 ή 1988, ουδέποτε αδειοδοτήθηκε επίσημα και ως εκ τούτου δεν ήταν ασφαλές για την απογείωση και την προσγείωση ελικοπτέρων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης, σχολιάζοντας την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς από την πτώση του  Augusta A109C.

«Χρησιμοποιούσαν το χώρο με δική τους ευθύνη και δεν ήταν ευθύνη του Δήμου να το σταματήσει αυτό. Η προσβασιμότητα και η χρήση του είναι πολύ προβληματική, απορώ που το χρησιμοποιούσαν» σημείωσε ο κ. Καραγιάννης.

«Αν οι αρμόδιοι είχαν ασχοληθεί επιστημονικά και νόμιμα, θα είχε καταργηθεί η χρήση του ελικοδρόμιου» συνεχίζει ενώ για τα καλώδια της ΔΕΗ, πάνω στα οποία φέρεται να έπεσε το μοιραίο ελικόπτερο προτού συντριβεί, εξηγεί: «Για τα καλώδια της ΔΕΗ, η ΔΕΔΔΗΕ είχε κινηθεί με την έγκριση του Δήμου για υποθαλάσσια καλώδια για τη ρευματοδότηση του νησιού αλλά ακόμα δεν έχει εκτελεστεί το έργο. Και όντως τα καλώδια δεν είχαν σήμανση».

Συγκινεί η κόρη του πιλότου: Δεν σου άξιζε πατέρα τέτοιο σύντομο τέλος

Συγκινεί η κόρη του πιλότου που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο.

«Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…» έγραψε η κόρη του άτυχου πιλότου στον λογαριασμό της στο facebook.

Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here