Τρεις αδερφές από τη Ρωσία, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον πατέρα τους επειδή όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο τις κακοποιούσε συστηματικά. Η μητέρα τους, θύμα και η ίδια του 57χρονου πρώην συζύγου της τον εγκατέλειψε επειδή την μαχαίρωσε και την χτυπούσε με ρόπαλο του μπέιζμπολ. 

Οι κοπέλες ηλικίας 17, 18 και 19 ετών μαχαίρωσαν 36 φορές τον πατέρα τους όπως είπαν ενώπιον του δικαστηρίου με το ίδιο μαχαίρι που τις απείλησε εκείνη την ημέρα. Όπως είπαν το φονικό έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.
Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει αλλά τον κυνήγησαν και συνέχισαν να τον μαχαιρώνουν στον διάδρομο. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με δεκάδες μαχαιριές στο σώμα του, δίπλα στο ασανσέρ.

Το φονικό όπλο

Πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον κατέθεσε ότι ο άνδρας είχε βιάσει μια από τις κόρες του και άφησε υπόνοιες ότι ίσως να τις εξέδιδε. Κατέγραφε με κάμερα κάθε τους συνάντηση και κάθε βάναυση επίθεση ενώ είχε εγκαταστήσει και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έξω από το διαμέρισμα.

Στιγμές μετά την δολοφονία όπως τις μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RT

Η δολοφονία έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Τότε είχαν προφυλακιστεί αλλά αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερες τον Σεπτέμβρη, με εντολή να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Η Kristina θα ζει μαζί με τη θεία της, η Angelina με τη γιαγιά της και η ανήλικη Maria με τη μητέρα της.

Στιγμές αμέσως μετά τη δολοφονία όπως τις κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here