«Ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…», αναφέρουν πηγές της αστυνομίας είκοσι οκτώ μέρες μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα ευρήματα είναι πενιχρά σύμφωνα με αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με το protothema.gr από τις περίπου 300 φωτογραφίες σεσημασμένων ληστών που έδειξαν στον πιλότο οι profilers του Ανθρωποκτονιών, κατέληξαν σε μια λίστα 20 ατόμων που εμφανίζουν κάποιες ομοιότητες κυρίως στον σωματότυπο, όχι όμως σε επίπεδο ταυτοποίησης.

Σχετικά με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο 32χρονος πιλότος αν πρόκειται για αλβανικά, γλώσσα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ή ακόμα και διάλεκτο Ρομά.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Στο στόχαστρο, έχουν μπει και περίπου 200 ληστείες της τελευταίας πενταετίας, ανάμεσα σε αυτές και η επίθεση στο Αλεποχώρι στο καλοκαίρι του 2018, όταν τρεις άνδρες μπούκαραν στο σπίτι πιλότου – εκπαιδευτή του 32χρονου, τον έδεσαν μαζί με τη σύζυγο του και τους τσάκισαν στο ξύλο με ρόπαλα για να τους ληστέψουν.

Αυτή η ληστεία, παρόλο που έχουν περάσει τρία χρόνια παραμένει ανεξιχνίαστη και όπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές με αυτή των Γλυκών Νερών.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πληροφορίες: protothema.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here