«Πλούσιο» το παρελθόν του 44χρονου Βέλγου που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από την οικία όπου διέμενε με την Βραζιλιάνα σύζυγό του και το μόλις δύο ετών παιδί τους.

Όπως αποδείχτηκε από τις απαντήσεις που έλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής από τις βελγικές Αρχές, η μία από τις δύο βελγικές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε ήταν αληθινή και η άλλη πλαστή. Σύμφωνα, με τα πραγματικά του στοιχεία λοιπόν, ήταν 44 ετών και το 2016 καταδικάστηκε στο Βέλγιο σε 12 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ηρωίνης και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Τότε έκανε προσφυγή στην βελγική Δικαιοσύνη, αιτούμενος αναστολή της ποινής, εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα που μεσολαβούσε της απάντησης και ήρθε στην Ελλάδα ίσως με μία ενδιάμεση προσωρινή στάση στην Πολωνία. Έμεινε σε άλλη περιοχή για 3 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο διέμενε με την οικογένειά του στο σπίτι της οδού Δωδεκανήσου 14, στην Βούλα, που είχε νοικιάσει με βραχυχρόνια μίσθωση.

Διαβάστε επίσης: Η εκτέλεση δύο Ιταλών αναρχικών στην ηλεκτρική καρέκλα. Κατηγορήθηκαν στη Μασαχουσέτη για ληστεία που δεν διέπραξαν και καταδικάστηκαν ως «εχθροί των θεσμών» …

Η Βραζιλιάνα όπως αποδείχτηκε σύζυγός του, που μιλούσε γαλλικά στις ελληνικές Αρχές, ανέφερε ότι δεν ήξερε τις δραστηριότητες του συζύγου της στην Ελλάδα και το μόνο που γνώριζε ήταν πως ασχολούταν με το εμπόριο τροφίμων και κάρβουνου… Προφανώς αυτό δεν έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, όπως δεν έχει προκύψει ακόμα αν τυχόν είχε αναπτύξει παράνομη δραστηριότητα στην Ελλάδα, κάτι που παραμένει υπό διερεύνηση.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το πιθανότερο είναι να τον εντόπισε το παρελθόν του στην χώρα μας, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εκτέλεση του με δύο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι, ήταν από επαγγελματία εκτελεστή. Οι έρευνες και οι αναλύσεις των έως τώρα ευρημάτων συνεχίζονται τόσο για τον εντοπισμό του δράστη και τυχόν συνεργών του όσο και την ανακάλυψη των κινήτρων και της πλήρους εξιχνίασης της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα του πατέρα που είδε τον Γερμανό εγκληματία Σούμπερτ και τους ‘Ελληνες συνεργάτες του να εκτελούν το γιο του για πλάκα. Η ομαδική εκτέλεση στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here