Άγριο έγκλημα στον Πειραιά, στην οδό Σαχτούρη, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στις 6:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Κοινωνική» σε  διαμέρισμα εντοπίστηκε κατακρεουργημένος με απανωτά μαχαιρώματα ένας 78χρονος. Οι γείτονες άκουσαν φωνές ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Το πρώτο όχημα που πήγε στο σημείο ήταν του Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ο άνδρας κείτονταν νεκρός στο μπαλκόνι, σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίματα υπήρχαν παντού και μέσα στο σπίτι.

Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν μια γυναίκα, αλλοδαπή (καταγωγή από Χιλή), που πληροφορίες λένε ότι φιλοξενούσε ο 78χρονος και η οποία στο παρελθόν φέρεται να ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο. Μάλιστα περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης ενώ είπαν ότι άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και κατέφτασε στο διαμέρισμα ο υποδιοικητής κ. Αντώνης Σκάρπας.

Η δράστης και το θύμα φαίνεται αρχικά να διαπληκτίστηκαν στο σαλόνι του διαμερίσματος.  Ο 78χρονος προσπάθησε να διαφύγει κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο και το λουτρό. Η αλλοδαπή συνέχιζε να τον μαχαιρώνει σε όλη τη διαδρομή. Τα μαχαιρώματα ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω στο κορμί του η λαβή του μαχαιριού.

Ο 78χρονος, τελικά, βρέθηκε κατακρεουργημένος στο χώρο του μπαλκονιού, καθώς -προφανώς- κατευθύνθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια. Πάνω στο άψυχο κορμί του ήταν καρφωμένο το μαχαίρι ενώ έφερε τραύμα και από μια σπασμένη γλάστρα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 78χρονο με κατεβασμένο παντελόνι αλλά και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει, ενώ η αλλοδαπή του είχε βάλει και μανταλάκια στο στόμα!

Η ίδια, κατόπιν της ανάκρισης, ομολόγησε το φονικό στον αναπληρωτή Δ/ντη της Υπ/νσης Ασφαλείας Πειραιά κ. Νικηφόρο Παπαγεωργίου.

Πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν ότι η Χιλιανή είχε δολοφονήσει τον 78χρονο λίγες ώρες νωρίτερα και είχε φύγει από το διαμέρισμα. Στον πανικό της επέστρεψε για να καλύψει το «έγκλημα» και μάλιστα… ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία με σκοπό να ισχυριστεί ότι απλώς τον βρήκε νεκρό.

Βεβαίως, κατά την παρουσία των αστυνομικών στο χώρο, βρισκόταν σε αναστάτωση και η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here