Την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην Λίνα Μενδώνη εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι δεν συνιστά λόγο απομάκρυνσης της υπουργού Πολιτισμού ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε ερώτηση αν τίθεται θέμα πολιτικών ευθυνών και, κατ’ επέκταση, απομάκρυνσης της Λίνας Μενδώνη από το υπουργείο Πολιτισμού, η Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε ότι «μια ατυχής έκφραση δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη, είναι μια καλή υπουργός, με σημαντικό έργο στο Υπουργείο Πολιτισμού».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Παρέμβαση Εισαγγελίας για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων

Την ίδια ώρα, έχει ήδη δοθεί εντολή από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που έχει ως βασικό κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων περί εμπλοκής τουλάχιστον τριών δομών ανήλικων προσφύγων που μετείχαν σε μαθήματα στο θέατρό του Δημήτρη Λιγνάδη.
Η Εισαγγελία παρενέβη αυτεπάγγελτα, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων πολλά προσφυγόπουλα φέρεται να αρνήθηκαν να πάνε ξανά εκεί.

φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Το Μυστήριο με τους 50 σκελετούς του Σπηλαίου Ανδρίτσας στην Αργολίδα. Εντυπωσιακά ευρήματα που συνθέτουν μια συγκλονιστική ιστορία

Η ατιμωτική εκτέλεση δύο Τούρκων για τις σφαγές στο Ηράκλειο. Την ποινή επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις μετά το πογκρόμ κατά χριστιανών και τον θάνατο βρετανού διπλωμάτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here